Новини

Знижка 10% !!!
До кінця січня 2024 року на всі моделі катамаранів Ducky в базовій комплектації діє знижка 10% !!! Переглянути ціни Read more.
Офіційний старт продажів нових моделей – Ducky11 та Ducky13
З початку грудня 2023 року офіційно стартують продажі моделей Ducky11 та Ducky13. Цього року початок продажів нових моделей збігся з Read more.
Складання Ducky11
Відео складання та розкладання надувного вітрильного катамарана Ducky11 в реальних умовах. Read more.
Технічні характеристики Ducky11
Основні технічні характеристики Ducky11: Довжина – 3.3 м Ширина – 1.7 м Довжина / ширина трампліна – 1.5х1.5 м Діаметр Read more.
Тестування нової моделі – Ducky11!
Керуючись загальними тенденціями до покращення експлуатаційних характеристик надувних катамаранів ми вирішили розширити наш модельний ряд і створили прототип нової моделі Read more.
2023 Seattle Boat Show
3-11 лютого 2023 року. Ducky на Бот Шоу в Сіетлі, США. Read more.
Підвищення цін
У зв’язку із загальним різким подорожчанням матеріалів та комплектуючих ми матимемо позапланове підвищення цін на нашу продукцію з 1 вересня Read more.
Робота в період війни
Ми не припиняємо свою роботу в умовах війни з російською федерацією та продовжуємо приймати замовлення. Для оформлення замовлення – звертайтесь Read more.
Увага!
У період карантинних заходів, пов’язаних з COVID 19, ми приймаємо замовлення і здійснюємо відвантаження за погодженням з клієнтом. Можливість, вартість Read more.